Minikonfirmand

Alle børn fra Bedsted, Grurup og Klitsognene som går i 3. klasse inviteres til minikonfirmand i Bedsted sognegård og kirke. Børn på Bedsted skole vil modtage en invitation fra os, men børn som går på andre skoler er også hjertelig velkomne til at deltage i forløbet.

Vi snakker om de vigtigste ting i den kristne tro, hvem Gud er, og hvad vi tror på, hvem Jesus var og om hvad der foregår i kirken. Vi leger også, beder Fadervor, synger og får en forfriskning. Hele forløbet slutter vi af med en festlig gudstjeneste, hvor minikonfirmanderne bidrager med noget af det, de har lavet og lært.

Forløbet er delt i 2.

Første del ligger fra skolestart og frem til efterårsferien.
Så holder vi en pause med undervisningen men inviterer til:
BUSK-gudstjeneste fredag den 23. oktober kl. 17.30, hvor Børn og Unge fra hele Sognet mødes i Kirken til en gudstjeneste som byens foreninger er med til at planlægge. Efter gudstjenesten hygger vi os og spiser pizza sammen.

Familie-gudstjeneste 1. søndag i advent den 29. november kl. 10.30 hvor vi har brug for børnenes hjælp til at tænde en masse lys i vores kæmpe stage.

Anden del ligger fra vinterferien og frem til påske.
I dette forløb hører vi om påsken og forbereder os til den afsluttende gudstjeneste Palmesøndag den 28. marts 2021.

Der er ikke noget krav om medlemskab af folkekirken eller dåb, alle er velkomne til at deltage.

Der arrangeres transport frem og tilbage mellem Bedsted skole og sognegården.

2020:

2021: