Du er her:

Kor

Bedsted Kirkes Kor er et blandet kor, hvor vi for det meste synger trestemmige satser.
Vi synger på dansk: lovsange, højskolesange, rytmiske satser – vi synger både ”de stille og de store” og ”de inderlige og de sjove”. Gammelt og nyere.

Vi vil gerne blande og variere musikken, og vi er selv en blandet flok; nogle har været med i mange år, andre er nytilkomne.

Koret medvirker ved gudstjenester flere gange i løbet af kirkeåret: det kan være kyndelmisse, påske, forårskoncert, friluftsgudstjeneste, konfirmation – og ikke mindst ”Vi synger julen ind”  midt i december, skiftevis med fællessalmer/sange og korets indslag.

Vi er ca. 15 korsangere, der øver hver mandag i Sognegården, Præstegårdsvænget, Bedsted kl. 19-21.

Vi har plads til flere. Du behøver ikke at kunne læse noder, for jeg sender lydfiler på mail, til hver enkelt stemme, som vi selvfølgelig også øver sammen til korprøven.

Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at ringe til korleder Kristine Frøkjær på tlf. 30 51 19 21.

Du kan også kigge ind på korets facebook-side: Bedsted Kirkes Kirkekor. Her ligger en række videooptagelser.