Konfirmand

For at blive konfirmeret kræves det, at du har deltaget i konfirmationsforberedelse enten her hos os, eller i et andet sogn. Konfirmationsforberedelse er en blanding af samtale, leg, bibellæsning, tegning, film og skuespil.

Går du i Bedsted skole i 6.klasse, modtager du en besked fra os inden sommerferien om indskrivning og opstart af undervisning. Har du ikke gået på Bedsted skole, er du også velkommen, kontakt blot selv sognepræsten for aftale om undervisning og indskrivning. Ved specielle behov kan laves aftale om alternativ undervisning.

Konfirmationsforberedelse foregår i sognegården kl. 8.00-9.30 onsdage fra 4.november 2020 og frem til 21. april 2021.

Konfirmanderne bydes velkommen til en friluftsgudstjeneste i Rønheden plantage den 23. august 2020 kl. 10.30.

Da vi ikke helt får timer nok fra skolen, vil der være et par arrangementer ud over morgentimerne som også er obligatoriske.

Jeg glæder mig til at møde jer og lære jer at kende, snakke om Gud og tro og livet, hvorfor er vi her egentlig? og hvad er det vi skal med livet og døden og hinanden? 

Mange hilsner Else (præst)

Og så skal man altså nå i kirke 10 gange inden konfirmationen, men det er ikke så svært, I skal bare huske det, og I må gerne begynde på det inden undervisnings start i november.

Konfirmandernes kalender

Kalender

2020:

2021: